Kreativt Skrivande

Välkommen till en sommardag vid Mälaren. På Studio Osprey strax utanför Strängnäs har vi fantastiska möjligheter att skriva, skapa, tänka, känna, lyssna och låta oss inspireras av varandra och den omgivande Sörmländska naturen.

I den här workshopen är vi kreativa! Vi tar dig med på en resa genom kroppen som öppnar och stärker ditt kreativa flöde. Vi lyssnar på vår intuition, vi lär oss förstå hur intuitionen kommunicerar – vi gör övningar som stärker vår mottaglighet för inspiration och vi stärker hjärtat som talar till oss i imaginationer. Och sen! Skriver vi så pennorna glöder! Vi skapar, äter god vegetarisk mat och njuter av värme och gemenskap.

Workshop 1: Torsdag 10 augusti
Workshop 2: Lördag 12 augusti
Kostnad: 950 kr per dag
Max antal deltagare: 10 st

I kostnaden ingår guidade meditationer, energiarbete, lerprocess, lunch och middag
Anmälan till info@jennyann.se
Swishbetalning före ankomst 070-7605309 ange namn/datum

10-12 fördjupning och förstärkning av din intuition, inspiration och imagination

12.00 Vegetarisk lunch

13-16 Eget skrivande, egen fördjupning, undersökning

17.00 Vegetarisk middag

18.30-19.30 Skapande, jordande processer i lera

20-21 delning

JennyAnn om sig själv: 
Jag bor i Altea i Spanien och arbetar som spirituell vägledare och vägvisare. Mitt arbete präglas av kreativ närvaro och ett detaljerat seende. Inför en session skriver jag ner en kanalisering – den processen är en kreativ resa genom imaginationer och poetiska själsliga uttryck. Jag känner inspiration för det skrivna språket och möjligheten att formulera mångfalden i ”de tio tusen tingens värld” och kanhända någongång lyckas orden skära igenom komplexiteten som omger oss – på alla olika nivåer. Att leda en kurs i kreativt skrivande är en stor glädje!

Ina M om sig själv:
Delägare i Studio Osprey och bildpedagog med mångårig erfarenhet inom bild och form. Min konstnärsbana började som grafisk formgivare och illustratör 1990. Målat acryl och olja med ett flertal utställningar. Senaste 16 åren har även keramiken varit en viktig del i skapandet. Varmt välkommen till Studio Osprey

osprey1 osprey3 osprey5osprey2