Yoga och vandringar retreat 6-13 maj

Välkomna till Altea. I början av maj arrangerar vi en underbar retreat på den vackra platsen Villa Dorothea Retreat som ligger i bergen nära den lilla byn Altea på Costa Blanca vid Medelhavet. Vi kombinerar yoga med vandringar till kraftplatser i naturen som skapar en unik och härlig fördjupningsprocess för både kropp och själ. Yogan leds av Malin Rydesjö och vandringarna leds av JennyAnn. I kursen ingår också en grundläggande introduktion till energimedicin – hur vi kan förstå kroppens processer utifrån ett översinnligt perspektiv. Vi går igenom tekniker som stärker intuitionen och ökar balansen i vår kropp genom yoga, meditation och mindfulness. Missa inte detta fantastiska tillfälle till personlig utveckling. Villa Dorothea

Datum: 6-13 maj
Boende: Villa Dorothea Retreat. Läs om denna plats här
Resa: Ni bokar själva flygbiljetter till Alicante. Før billiga biljetter boka NU!
Kostnad: 8700 kr

Detta ingår:
7 nätter i dubbelrum på Villa Dorothea Retreat
Yoga morgon och kväll som leds av Malin Rydesjö.
Vandringar 3 dagar med vägledning av Jenny Ann
Energimedicin introduktion – harmonisering av de tre kropparna; fysisk, eterisk och astralkropp
Frukost och Vegetarisk Middag.
Morgonrock, badhandduk
Transfer till och från flygplatsen

Flyg till Alicante ingår inte i priset. SAS, Norweigan och Ryanair flyger till Alicante.

Vid anmälan betalas 2000 kr i deposition. Resterande del av resan betalas 1 månad innan avresa eller vid anmälan om den är närmre avresedatum. Anmälan till kursen görs till Malin Rydesjö malin@yogacentralen.nu eller JennyAnn info@jennyann.se
Resegaranti via kammarkollegiet finns inte på denna resa pga att detta är ett enstaka arrangemang. Skulle resan av någon orsak ställas in återbetalas hela summan till kund.

Dag 1
Ankomstdag. Transfer från flygplatsen till Villa Dorothea
Middag och välkommen! Samling och introduktion till veckan
Dag 2
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.00 Frukost.
10.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
18.00  Middag
19.30 – 21.00 Kvällsyoga, meditation
Dag 3
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.15 Frukost.
11.00 – 13.00 Energimedicin. Kortare introduktion, meditativa och praktiska övningar.
13.00 – 17.00  Egen tid för integrering, sessioner, behandlingar eller en eftermiddag på stranden
17.30 – 19.00 Kvällsyoga
19.15 Middag
Dag 4.
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
18.00  Middag
19.30 – 21.00 Kvällsyoga, meditation
Dag 5
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.15 Frukost.
11.00 – 13.00 Energimedicin. Meditativa och praktiska övningar.
13-17 Egen tid för integrering, sessioner, behandlingar eller en eftermiddag på stranden
17.30 – 19.00 Kvällsyoga
19.30 Middag
Dag 6
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.15 Frukost.
11.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
18.00  Middag
19.30 – 21.00 Kvällsyoga, meditation
Dag 7
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Egen tid. En dag på stranden.
19.30 Middag
Dag 8
Hemresa. Transfer från Villa Dorothea Retreat till flygplatsen.

Under veckan kan du boka tid för enskilda sessioner, yogaterapi eller massage som debiteras utöver kurspriset.  JennyAnn 2h healingsession inklusive kanalisering 100€. Malin 90 minuter yogaterapisession 80 € och 60 min abhyangamassage med örtolja 80

Om yogan
En kurs för dig som vill ta mer kontakt med ditt självledarskap och med essensen av yoga och meditation. Du guidas genom elementen och våra olika kroppar och chakran för att komma in i ditt center och skapa närvaro och hållbarhet. Du guidas även genom en mängd helande tekniker som påverkar ditt välbefinnande på flera nivåer, bla psykisk hälsa och långvarig stress. Varje klass ser till helheten men med olika teman och innehåller alltid fakta och olika delar av djupandning, medicinsk yoga, kundaliniyoga, mindfulness och ayruveda.
Om Malin
Malin har alltid intresserat sig för hur vi människor blir som vi blir, vad som påverkar oss. Det har lett henne in i volontärarbete i olika delar av världen, till en magister i statsvetenskap och till att arbeta med folkhälsa på folkhälsoinstitutet. Sedan tio år arbetar hon på heltid med självledarskap och inre och yttre fred, arbetsmiljö och andlig och personlig utveckling. Hon är utbildad yogaterapeut, Kundaliniyogalärare, instruktör i Medicinsk Yoga och utbildar i programmet ”Lev Livet Levande” där du blir stresshanterare och kan påverka samhällets stressepidemi. Hon guidar dig med kärleksfull och intuitiv hand genom mötet med dig själv och världen.
Om vandringarna
Naturen är en djup visdomskälla. Vi vandrar till platser där vi läser av naturens gester och språk och förbinder oss med de elementarväsen som arbetar där. Vi får tillgång till nya perspektiv i kontakten med platsens ursprungliga intention. Varje vandring är unik i sin process och erbjuder fina och speciella fördjupningsmöjligheter för dig.
Om energimedicin
På den här introduktionskursen går vi igenom våra tre kroppar, den fysiska, den eteriska och den astrala kroppen. Vi ökar vår medvetenhet om hur det eteriska och astrala verkar in i kroppens blod och nervsystem. Vi gör praktiska övningar och imaginationer som stärker och harmoniserar oss. Vi lär känna våra inre organ från ett eterisk och astralt perspektiv. Ett bra komplement till yoga för ökat välmående.
Om JennyAnn
JennyAnn är i grunden innovationsrådgivare och forskare på kvinnligt entreprenörskap. Hon är expert på kreativa processer och har arbetat med rådgivning och förändringsprocesser både för individer och grupper. De senaste tre åren arbetar hon under varumärket JennyAnn och erbjuder i första hand en bredare livscoaching som tar sin utgångspunkt i det angelägna att se hela människan. JennyAnn arbetar intuitivt och klarseende med stor värme och kreativitet.
Om Villa Dorothea Retreat
Denna härliga lugna plats ligger i bergen lite utanför Altea. Vi blir omhändertagna på det bästa tänkbara sätt och njuter av vackra rum, vegetarisk mat, underskön natur och närhet till Medelhav. Du väljer att dela rum eller bo i enkelrum. Välkomna till det bästa av Spanien ☺

Varmt Välkomna Malin och Jenny

Villa DorotheaVilla Dorothea