Medelhavsretreat

Medelhavsprocess i Altea
Jag har flyttat till den vackra staden Altea i södra Spanien och arbetar med olika fördjupningsteman i det  jag kallar Medelhavsprocesser. 

Under hela året finns möjlighet att komma till Altea och arbeta i en fördjupningsprocess tillsammans med mig. Kursen är inspirerad av utvalda platser runt Medelhavet. Fokus är ökad medvetenhet och kunskap om det översinnliga, det som är dolt för ögat men som lever starkt som vilande kvaliteter i oss och runt oss. Denna process kommer jag delvis designa utifrån dina aktuella frågeställningar och behov men centrala teman som vi fördjupar oss i är föreningen mellan manligt och kvinnligt, samt kommunikation och lyssnande in i naturriket. Innehåll i kursen är skrivning, målning, energiarbeten och vandringar. Maila mig ditt intresse och dina behov och de dagar som är aktuella för dig att komma. Så återkommer jag med förslag på kostnad och innehåll. .

Datum: Vinter 2016 och vår 2017. Kontakta mig när du planerar att resa hit
Plats: Altea på Costa Blanca. Flyg till Alicante. Det går att ordna med transfer, eller buss till Benidorm och sen taxi.
Boende: De flesta bor på det lilla familjehotellet San Miguel på strandpromenaden i Altea. Med utsikt mot havet. Ett trivsamt och billigt alterantiv med god Paella. Vill du bo lite lyxigare finns ett litet boutique hotel La serena lite längre upp i staden. Andra alterantiv är att hyra lägenhet vid Poerto Deportivo – småbåtshamnen lite utanför Altea. Väljer du det alternativet rekommenderar jag att du hyr bil och stannar en längre period. Hör av dig till mig och berätta vad du tänker dig så kan jag hjälpa till med bokningar.
Kursinnehåll: I medelhavsprocessen kombinerar vi sessioner med vandringar och fördjupning i naturen. Vi arbetar på kraftplatser och lär känna de olika eterarternas kvaliteter och funktioner. Altea är en plats där det finns förutsättningar för balans mellan maskulina och feminina energier. Detta möter vi här, i oss själva och i naturen.
Kurskostnad: Beroende på antal dagar och innehåll. Hör av dig och beskriv dina behov och önskemål så återkommer jag med kostnadsförslag.
Anmälan: Skicka intresseanmälan till info@jennyann.se.