Mandelblomman

Mitt i den djupa spanska vintern på slingrande terasser högt uppe i de karga bergen öppnar sig den allra vackraste blomma du kan tänka dig. Det är ett nästan overkligt skådespel – en saga som bjuder dig in i stora mysterier. Jag hade en ljuvlig liten dialog med ett träd under förra årets workshop. Mandelträdet sa ”Det är jag som är staven. Det är jag som delade på havet” Och kanske är det så? Att Moses stav som delade på havet var snidad av just mandelträd. Vad vet vi om dessa ting? Det vi med säkerhet vet är att när mandelblomman öppnar sin essens för oss då öppnar sig en stig med hjärta.

Denna workshop är en underbar liten avstickare från bruset i vardagen. Du får möjlighet att njuta av mandelblomman i en unik workshop där vi använder olika verktyg och processer som stöd för kontakt med naturen och livskrafterna. Förutom vandringar i mandelblomman vandrar vi till kraftplatser som speglar och förstäker den inre resa som workshopen öppnar för. Du är så välkommen att komma till Altea och utforska mandelblomman tillsammmans med mig.

Datum: I februari när mandelträden blommar
Boende: Hotell San Miguel på strandpromenaden i Altea. Ett litet familjeägt hotell. Enkel standard men rent och god mat. Enkelrum 27 Euro. Dubbelrum 40 Euro.
Resa: Ni bokar själva flygbiljetter till Alicante. Transfer kan ordnas. Eller så går det flygbuss till Benidorm och därifrån Taxi till Altea. Kostnad runt 30 Euro.
Kurskostnad: 4800 kr – beroende på antal dagar

Detta ingår i resan:
Lunch/Matsäck på vandringarna
Vandringar och kreativa processer med vägledning av JennyAnn
Sessioner och energiarbete

Detta ingår inte i resan
Boende på San Miguel inngår ej

Frukost och middagar ingår ej.
Flyg TOR Alicante ingår ej. SAS, Norweigan och Ryanair flyger till Alicante. Boka i tid.

Transfer inngår ej

Innehållet i Mandelblomman varierar beroende på hur många dagar ni bokar och lite också beroende på väder och vind. Så här kan ett upplägg se ut. Det kan också vara viktig att hinna njuta av egen tid. Vi hittar en rytm som passar Dig. Hör av dig till info@jennyann.se

Dag 1
Ankomstdag
Dag 2
10.00 – 16.00 Vandring i bergen. Inspiration, energiarbete och upplevelser av mandelblomman
Dag 3
10 – 16 Vandring till ockragruvan på fm och intoning vid flodens delta på em. Fördjupning och integrering av naturens gester och språk.
Dag 4.
10 – 16 Vandring genom hålet. Fördjupning av hjärtats väg.
Dag 5.
10.00 – 13.00 Betraktelseövningar och eget arbete. Ledig tid.
Dag 6
Hemresedag

Annika Cleo Artist och Livskonstnär, en av deltagarna på Mandelblomman

”När jag åkte till Altea hade jag inte kunnat föreställa mig skönheten och kärleken jag skulle möta. Den knockade mig och ett nytt jag är i vardande tack vara mötet med Mandelblommen och Mia och Jenny.Mitt skrivande flödar som aldrig förr, jag har fått tillgång till nya verktyg på min väg genom livet och jag har klivit flera steg närmare mig själv. Jag är inte samma kvinna som jag var före mitt möte med Mandelblommen – jag är sååå mycket mer! Tack Tack”

mandelväg