Så vacker hon är. Jordsjälen. Retreat 20-27 oktober Altea

Jordsjälen öppnar sig och jordbundna krafter släpper. Detta pågår och det påverkar oss. Vi blir rörligare i mellanrummet mellan kropp och själ, rörligare mellan natt och dag, mellan himmel och jord och rörligare mellan Jag och Du. Det är viktiga tider för oss att stärka vårt Jag och stärka vår kontakt med jordsjälen.

Välkommen till Altea, till en vecka vid Medelhavet där vi lyssnar djupare. Vi hör skiftningarna i naturen och följer hennes in och utandning. Vi skapar ceremonier vid havet, i bergen och andas med henne. Vi är i våra hjärtan länken mellan himmel och jord. Följ med Malin och mig på en djupt läkande och transformerande vecka där vi gör yoga, vandrar, mediterar och glädjer oss över hur vacker hon är. Jordsjälen.

Yogan leds av Malin Rydesjö och vandringarna leds av JennyAnn.
jennyomalin

naturespeakshålet

Datum: 20-27 oktober
Boende: San Miguel. Ett litet familjeägt hotell på strandpromenaden i Altea
Resa: Ni bokar själva flygbiljetter till Alicante. För billiga biljetter boka NU!
Kostnad: 9800 kr

Detta ingår:
7 nätter i enkelrum på San Miguel
Yoga morgon och kväll som leds av Malin Rydesjö.
Vandringar 3 dagar med vägledning av Jenny Ann
Frukost

Flyg till Alicante ingår inte i priset. SAS, Norweigan och Ryanair flyger till Alicante.
Transfer ingår inte. Det finns olika alternativ att ta sig till Altea. Alicante – Altea tar ca 1 timma.

Vid anmälan betalas 2000 kr i deposition. Resterande del av resan betalas 1 månad innan avresa eller vid anmälan om den är närmre avresedatum. Anmälan till kursen görs till Malin Rydesjö malin@yogacentralen.nu eller JennyAnn info@jennyann.se
Resegaranti via kammarkollegiet finns inte på denna resa pga att detta är ett enstaka arrangemang. Skulle resan av någon orsak ställas in återbetalas hela summan till kund.

Dag 1
Ankomstdag.
Middag och välkommen! Samling och introduktion till veckan
Dag 2
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.00 Frukost.
10.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
18.00  Middag
19.30 – 21.00 Kvällsyoga, meditation
Dag 3
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.15 Frukost.
11.00 – 13.00 Energimedicin. Kortare introduktion, meditativa och praktiska övningar.
13.00 – 17.00  Egen tid för integrering, sessioner, behandlingar eller en eftermiddag på stranden
17.30 – 19.00 Kvällsyoga
19.15 Middag
Dag 4.
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
18.00  Middag
19.30 – 21.00 Kvällsyoga, meditation
Dag 5
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.15 Frukost.
11.00 – 13.00 Energimedicin. Meditativa och praktiska övningar.
13-17 Egen tid för integrering, sessioner, behandlingar eller en eftermiddag på stranden
17.30 – 19.00 Kvällsyoga
19.30 Middag
Dag 6
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09.15 Frukost.
11.00 – 17.00 Vandring i bergen, inspiration, energiarbete, integrering av kvaliteter och gester från naturen
18.00  Middag
19.30 – 21.00 Kvällsyoga, meditation
Dag 7
07.00 – 08.45 Morgonyoga
09:15 Frukost.
11.00 – 17.00 Egen tid. En dag på stranden.
19.30 Middag
Dag 8
Hemresa.

Under veckan kan du boka tid för enskilda sessioner, yogaterapi eller massage som debiteras utöver kurspriset.  JennyAnn 2h healingsession inklusive kanalisering 100€. Malin 90 minuter yogaterapisession 80 € och 60 min abhyangamassage med örtolja 80

Om yogan
En kurs för dig som vill ta mer kontakt med ditt självledarskap och med essensen av yoga och meditation. Du guidas genom elementen och våra olika kroppar och chakran för att komma in i ditt center och skapa närvaro och hållbarhet. Du guidas även genom en mängd helande tekniker som påverkar ditt välbefinnande på flera nivåer, bla psykisk hälsa och långvarig stress. Varje klass ser till helheten men med olika teman och innehåller alltid fakta och olika delar av djupandning, medicinsk yoga, kundaliniyoga, mindfulness och ayruveda.
Om Malin
Malin har alltid intresserat sig för hur vi människor blir som vi blir, vad som påverkar oss. Det har lett henne in i volontärarbete i olika delar av världen, till en magister i statsvetenskap och till att arbeta med folkhälsa på folkhälsoinstitutet. Sedan tio år arbetar hon på heltid med självledarskap och inre och yttre fred, arbetsmiljö och andlig och personlig utveckling. Hon är utbildad yogaterapeut, Kundaliniyogalärare, instruktör i Medicinsk Yoga och utbildar i programmet ”Lev Livet Levande” där du blir stresshanterare och kan påverka samhällets stressepidemi. Hon guidar dig med kärleksfull och intuitiv hand genom mötet med dig själv och världen.
Om vandringarna
Naturen är en djup visdomskälla. Vi vandrar till platser där vi läser av naturens gester och språk och förbinder oss med de elementarväsen som arbetar där. Vi får tillgång till nya perspektiv i kontakten med platsens ursprungliga intention. Varje vandring är unik i sin process och erbjuder fina och speciella fördjupningsmöjligheter för dig.
Om energimedicin
På den här introduktionskursen går vi igenom våra tre kroppar, den fysiska, den eteriska och den astrala kroppen. Vi ökar vår medvetenhet om hur det eteriska och astrala verkar in i kroppens blod och nervsystem. Vi gör praktiska övningar och imaginationer som stärker och harmoniserar oss. Vi lär känna våra inre organ från ett eterisk och astralt perspektiv. Ett bra komplement till yoga för ökat välmående.
Om JennyAnn
JennyAnn är i grunden innovationsrådgivare och forskare på kvinnligt entreprenörskap. Hon är expert på kreativa processer och har arbetat med rådgivning och förändringsprocesser både för individer och grupper. De senaste fem åren arbetar hon under varumärket JennyAnn och erbjuder i första hand en bredare livscoaching som tar sin utgångspunkt i det angelägna att se hela människan. JennyAnn arbetar intuitivt och klarseende med stor värme och kreativitet.
Välkomna till det bästa av Spanien ☺

Varmt Välkomna Malin och Jenny

alteabild

jennyomalin3