the Art

jennytheart

Jag arbetar med tydliggöra och fördjupa energier som är aktuella för dig att bearbeta. Det kan vara blockeringar, trauman, mysterieinvigningar från tidigare liv, aktuella ödesmöten, nyanser av maskulina och feminina energier, din intention, din begåvning, det du är här för att skapa och utveckla.
Informationen jag läser av är detaljrik och poetisk med symboliska och arketypiska inslag. Jag ser och arbetar med energitillstånd som är redo att förändras men som vibrerar så subtilt att det är svårt att själv nå dit.
Verktyg jag använder är gester, rörelser, guidade meditationer och energihealing. Genom gester, rörelser kommunicerar vi med kroppens elementarväsen och visar dem vilken förändring som är aktuell. Med guidade meditationer och chakra balansering så får vi syn på och bearbetar viktig information och kunskap som din kropp bär på. Med energihealing väver jag nya energitrådar och arbetar med detaljer i ditt energisystem som behöver justeras, läkas, förstärkas eller arbetas bort.

Kanalisering
Jag tonar in på dina aktuella frågeställningar och ger dig perspektiv i en kanalisering. De guider jag arbetar med är väktare av ett rike där urbilder skapas, de är väsen som behärskar form och skapandet i sin renaste klang.  En kanalisering kostar 600 kr

Orientering – enskild session
I en enskild session arbetar vi med utgångspunkt i en kanalisering som du får av mig innan sessionen. Jag tonar in på ditt energisystem och guidar dig genom den förändring som du är i. En session med mig ger dig klarhet i den angelägenhet du valt att fördjupa dig i, du får perspektiv och verktyg för dina nästa steg. Sessionen tar runt 1,5 – 2 timmar och kostar 1200 kr. Välj mellan skype eller session i Stockholm.

Fördjupningsarbete – två sessioner
I denna process arbetar vi med utgångspunkt i kanaliseringar som du får av mig innan sessionerna. Processen är djup och pågår under en tremånaderperiod. Vi träffas vid två tillfällen och du har möjlighet att komma igenom blockeringar eller det som håller dig tillbaka från att slå ut i full blom.
Jag finns tillgänglig mellan sessionerna via mail och ger perspektiv på frågor som uppstår under processen. Sessionerna tar runt 1,5 – 2 timmar och processen kostar 2400 kr. Välj mellan skype eller sessioner i Stockholm.

Bryter mönster – fem sessioner
De fem stegen passar dig som är redo att på djupet skapa varaktiga förändringar. Vi hinner bearbeta flera aspekter av din utveckling. Förutom att lösa upp blockeringar arbetar vi med din kreativitet, din intention, och hur din unika begåvning kan omsättas till praktik och ekonomi. Vi hämtar kunskap ur kanaliseringar och arbetar med de aktuella frågor du har. Ingen förkunskap behövs vi träffas en första gång och utgår från där du nu står. Sessionerna tar runt 1,5 – 2 timmar och processen kostar 6000 kr. Välj mellan skype eller sessioner i Stockholm.

Affärs och innovationsrådgivning
Jag kombinerar mina mediala egenskaper med affärsutveckling och ger dig oväntade perspektiv på hur du bäst kan navigera ut på marknaden med din produkt eller tjänst. Jag har flerårig erfarenhet av affärsutveckling och rådgivning till nystartade företag, sociala entreprenörer, konstnärer och uppfinnare. Jag är expert på den kreativa processen och vi arbetar blandannat med att spegla din individuella kreativa rytm och dina företagsgester

Workshops
Håll utkik efter workshops under fliken aktuellt. Jag har löpande workshops med olika samarbetspartners. Teman som jag arbetat med är bla; identifiering och utveckling av intentionen, fördjupning av maskulina och feminina energier, familjekonstellationer och ödesperspektiv, rytmer och rörelser i den kreativa processen, företagsgester, inkännande och lyssnande på naturväsen. Nya teman utvecklas hela tiden utifrån de rörelser som pågår i tiden.

Röster om att arbeta med JennyAnn
”Arbetet med JennyAnn är den mest mångdimensionella individuella inre resa som jag någonsin har gjort. Det är svårt att beskriva med ord men förtjänsterna är enorma. Jag kommer ut från sessionerna med en fördjupad tillit till livet, min väg och till mitt företagande. Jag bär med mig en förstärkt känsla av att jag verkligen älskar mitt liv. Och inte minst har jag en gnistrande skattkista därinne fylld med magiska verktyg som jag kan använda när jag behöver, både privat och i mittföretagande.Tack JennyAnn du har varit en fantastiskt trygg, kreativ och tillitsfull handledare på vägen”!

”Jag känner att sessionerna med JennyAnn har öppnat upp för livet att strömma in i sin renaste form. Denna resa har känts som en speedvariant av det inre arbete jag gjort de senaste 8 åren. Många ”jag kommer aldrig att…” har fått stryka med och jag har förstått att vad somhelst faktiskt är möjligt.Jag har tagit till mig att livet inte är en slump utan att allt jag gör och har gjort har sin funktion och plats, att det finns lagbundenheter. Framförallt har min tillit till mig självoch livet vuxit, relationer har renodlats, jag tillåter sakteliga mer kärlek strömma in till mig och min fokus på vart jag är på väg i mitt nästa steg har blivit skarpare. Jag kan varmt varmt rekommendera den som känner det minsta lilla intresse eller nyfikenhetför att arbeta med JennyAnn.Jag har känt 200% tillit, närvaro och vila i sessionerna med henne”!

”Efter denna process med JennyAnn märker jag klara och påtagliga förändringar i livet. Har ett driv, ett go, som jag inte känt tidigare, helt enkelt ett flyt i det jag gör. Har fått en ny förståelse för känslors energier. Och bland det bästa av allt: har fått upp ögonen för vilka redskap som finns för att bearbeta dem, meditationsövningar, gester, som gör att jag kan jobba vidare med mig själv. Innan jag började var jag osäker på om det här arbetssättet skulle vara för flummigt för mig, men det visade sig vara tydligt, konkret och vardagligt. När behov och möjligheter uppstår kommer jag tveklöst ta fler sessioner.”

Och några röster från olika workshops
”Jag kan varmt rekommendera JennyAnns workshop. En genomtänkt och händelserik workshop där energierna arbetade i flera dimensioner. En en stor personlig utveckling som öppnat upp nya dörrar ledd av JennyAnn genom glädje”.

”Jag har fått tagit del av min inre styrka och kreativa kraft som har legat och ruvat i mitt inre. Det var något jag aldrig hade kunnat föreställa mig som jag fick ut av kursen. Tack för en oerhört givande kurs”.

”En härligt utvecklande workshop där du får möta nya sidor i dig själv på ett fint sätt genom JennyAnns trygga vägledning. Kan verkligen rekommenderas för den som väljer att utveckla sig som person”.

”En workshop som når på ett mycket djupare plan än det psyologiska, når på energiplan även om medvetandet får vara med och kan på så vis åtstadkomma en djup läkning. JennyAnn leder workshopen med stor närvaro, fokus, inkännande och värme och kombinationen av hennes briljanta hjärna och hennes mediala förmåga är enastående”!!!

Läs gärna min blogg så får du en känsla för hur informationen i kanaliseringarna förmedlas.
Boka tid: info@jennyann.se
Varmt välkommen!