det finns oanade möjligheter i att vara människa men det finns också begränsningar som kräver lite speciell problemlösning

Kär Typer, det har pågått tunga processer nu en tid.. jag har en påtaglig fysisk smärta i min axel som genererar en mängd smärtfyllda men efterlängtade psykologiska insikter.
Ja Jenny, det pågår en massiv rörelse av smärta och läkning i sfärerna just nu. Det liksom droppar ned smärta som träffar er.
Hmm vad är det som pågår?
Ah! Vad är smärta Jenny? Det är effekten av den mest kraftfulla psykologiska gesten som vi känner, nämligen förträngning – det vi kallar själslig glömska. Vi ser dessa tillstånd av själslig glömska, vi ser att dessa förträngda psykologiska energisystem liksom faller in mot jordens mitt. Ja från ett perspektiv öppnar sig jorden, skapar en fall-lucka för dessa energier. Denna fall-lucka skapar ett sug, luftdraget griper tag i er, skapar oro i luftrummet. Ja det är en massiv bearbetning av förträngda energisystem som pågår. Globala som Individuella.
…ok…
Det finns en vinkel här på er mänskliga psykologi som vi skulle vilja belysa. Att ert psykologiska system är hårt. Psykologi är inte en elastisk vetenskap – det är en hård vetenskap, hård men skör. Ja vi menar att vi ser i er en typ av stelhet när ni rör er, en typ av hårdhet som har med er förmåga att bearbeta psykologiska processer att göra
Vad menar ni med psykologiska processer?
Vi menar självreflektiva lärprocesser
ok..men berätta mer …
Ni är som människor inte så väl designade för att lagra och bearbeta psykologiska processer. Ni är från ett ingenjörstekniskt perspektiv inte alls bra på det. Se på kon Jenny! Kon är designad för att bearbeta processer! Och kon har fyra magar! Ni ser det i hennes gestalt, i hela den matsmältningsprocess som hon är. Ja kor är designade för att kunna bearbeta smältningsprocesser. Och vad betyder det för er? Att ni saknar en sådan viktigt komponent i er kroppsliga design och funktion? Jo det betyder att ni behöver distribuera era granuleringsprocesser, era smältningsprocesser, era lärprocesser ut via andra enheter. Detta kräver en enorm logistik från ett karmiskt perspektiv.
Hur menar ni?
Ni underskattar smältningsprocessen av insikter och kunskap väldigt mycket! Från vårt perspektiv är ni egentligen väldigt ytliga, eller hårda i er förmåga att processa livserfarenheter. Detta lilla tekniska dilemma öppnar upp för parallella energifenomen och existenser. Ja ni är just där just nu i er mänsklighetsutveckling där smältningsprocessen, nedbrytandet av erfarenheter och förvandling till insikter måste vara omedvetet – det är så era kroppar är konstituerade. Ja det vi menar är att hela kunskapsapparaten, hela lärprocessapparaten är så komplex att den är fördelad in i världen i olika själsliga tillstånd och uttryck och detta är ni omedvetna om! Detta är skulle vi säga dold kunskap för er. Detta lilla dilemma kräver av oss en stor vakenhet i det karmiska, kräver av oss att vara kreativa i hur vi logistiskt fördelar processerna. Ja denna problemlösning har vi utvecklat sedan människans självreflektiva organ utvecklades. Och detta är ju enkelt att förstå! Likväl som ni inte är medvetna om er matsmältningsprocess så är ni inte medvetna om er lärprocess, vad som i sanning blir till relevanta erfarenheter. Det är vad vi menar med energifenomen, det är den distribuerade lärprocessen som är fördelad i det parallella.
Men hur är den fördelad egentligen?
Om ni visste Jenny hur många parallella existenser och fenomen som är verksamma runt en enda människa…det är vad vi menar med det parallella, det är vad vi menar med den parallella tideräkningen, att bland annat den här typen av fenomen blir synliga för er.
..ok..men hur var det nu med smärtan…
Ja det är ju nu inte så lätt för er med smärtan, det förstår man ju utifrån beskrivningen av er fysiska konstitution…
Hur skulle ni beskriva det bästa sättet att hantera smärta?
Man respekterar den och låter den verka, man följer dess ursprung och får syn på orsaken och där uppstår läkningen, på kollektiv och individuell nivå. Men ni är så intimt förbundna med smärta! Ja ni föder era barn i smärta för att ni glömt ert ursprung! Era förträngningsprocesser är så starka att många av er tvingas skrika er genom en förlossning. Är inte detta en olycka att ni är så designade så det kräver en enormt stark processkapacitet för att kunna hantera smärtan omedelbart! Ja vi skulle säga att vi står inför en liten problemlösning här, som vi nu undersöker, vi undrar hur skulle era gestalter kunna arbeta mer effektivt? Detta är ju löst fram till nu med karmisk distribution och logistik men! i framtiden! Era kroppar kommer att se annorlunda ut! Och det ligger i psykologins natur att den då blir lättare att hantera.
Hmm lite spaceat..
Jo men det förklarar en del för er. Det finns oanade möjligheter i att vara människa men det finns också begränsningar som kräver lite speciell problemlösning.

 

2 reaktion på “det finns oanade möjligheter i att vara människa men det finns också begränsningar som kräver lite speciell problemlösning

 1. Siri

  Hej fina!
  Coolt. Jag gillar ämnet, jag har funderat mycket över smärta och människors rädsla för den. Åtminstone i vårt, västerländska samhälle. Allt ska vadderas, skyddas och medicineras bort. Jag tror på att våga ta in det svåra och smärtsamma. Inte roligt, men inte farligt, bara obehagligt. Och lärorikt. Man kan liksom inte vaccinera sig mot livet.

  Svara
 2. Camilla Jensen

  Shit!!! Vad bra….:-D Så härligt när man får ord på saker kring psykologins tekniska hårdhet och att allt är så mycket mer i parallell processer…Tack!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *