Ty så är det ordnat med Sedna att hon stödjer människan genom illusionen som uppstår i medvetandet på jorden, hon stödjer människan genom maya – illusionernas rike.

Nu vill jag berätta om stormarna som drar fram över europa, med en kraft som minner om de kalla isarna från förr. Som nu skapar virvlar, välter träd, förflyttar stenar. Denna början! På det nya året. Det är nog den vildaste början jag någonsin upplevt.

Detta vill vi visa dig, att det i sanning är ismassor som rör vid världen. Men det är egentligen inte is i fysisk form, det är is i eterisk form. Vi ser denna eteriska is gestaltad i de klimatskiften som pågår, som får vattenmassorna på jorden att vrida sig och forma håligheter i haven. Ja stora hål ser vi i havsdjupen, virvlar och starka strömmar. Det är vad som sker att Gaias vatten ombildas. Vi ser att det är en födelse, men ej en födelse av form – en födelse av tomrum, av håligheter i ett vattenelement. Vad är nu detta? Vi tittar ut över poolerna och ser en värmeutveckling som får den stora isen att röra sig och sannerligen är det detta som sker när vi låter poolerna öppna våra ögon att det som nu drar fram genom europa är en ”eterisk istid” Vi ser ånyo en istid skölja över europa men ej i fysisk form. Vi ser den strömmen i eterisk form.

Vad innebär det?

Just detta att det i världshaven skapas håligheter – stora hålrum. Inte det att världshaven fryser och täcks med is. Världshaven öppnar sig med en väldig kraft. Ja värmeutvecklingen som pågår på poolerna skapar också stor värmeutveckling i havsdjupen. Vi ser att denna värme skapar nya rum i haven. Det vi kallar chakran.

Vad är det för innehåll i dessa chakran?

Det ÄR framförallt innehåll! Det är framförallt någonting! Det är det viktiga! Det är inte hålrum som genererar ett sug inåt och nedåt, det är chakran som skapar innehåll och detta är viktigt! Ty det är ett enormt skapande som pågår i de eteriska vattenmassorna. Vi skulle nästan säga en osannolik kreativitet. Och den är djup. Den skapande kraften i världshaven börjar i djupet – likväl som isen från förr tyngde ytan.

Är det någon planet kopplad till att vi ser denna förvandlade vattenkraft?

Vi ser Sedna. Isdrottningen med en omloppsbana på 12650 år runt jorden. Hon drog sig tillbaka till sig själv för ca 12000 år sedan och drog den stora isen som täckte jorden med sig. Och nu aktiveras hon igen, nu träder hon åter in i jordsfären men ej i fast form. Denna gång träder hon in i flytande form. Vi intresserar oss för isdrottningen. Vi har respekt för henne. Hon har en speciell närvaro när hon träder fram. Men ofta är hon avvaktande och väntande – men alltid med full närvaro. Detta värdesätter vi ty den typen av närvaro som Sedna skänker jorden används för att fylla ut tomrum – om kraften används på rätt sätt. Men så ser vi en kristalliseringsprocess i henne, den sker i hennes blod. Vi ser att hennes röda blod fryser till is – genomgår en kristallisering och blir till blått blod. Detta Sednas blåa blod skapar det vackraste mest förföriska ljus ni kan skåda på stjärnhimlen. Det är Sednas hjärta som slår, som arbetar i två fält – dels med det röda varma blodet och dels med det blå isblodet. Detta är Sednas uppgift att reglera blodets temperatur –så det passar den mänskliga kroppen. Och det är viktigt ty blodets temperatur är avgörande för om människan är frisk – eller sjuk. Så arbetar också Sedna värmereglerande för Gaias välmående via världshaven.

Vad sker nu när Sednas närvaro åter rör vid oss?

Hon arbetar via poolerna. Men vi får inte glömma här att Sedna är en kosmisk kraft. Hon verkar in i jordsfären via poolerna och förbinder sig där med de väsenskrafter som arbetar i världshaven. Och då sker också något märkvärdigt! att en mängd nya vattenelementarer föds! Det är en befruktning där Sedna är fröet till dessa mängder av nya vattenelementarer. Ja vi har sällan skådat maken!

Vad gör dessa nya vattenelementarer?

De skapar nya vattenchakran och de för in i världshaven en ny kvalitet! Ja vi skulle säga en kvalitet som vi sällan ser på jorden – men som i sällsynta fall uppstår. Nämligen ett exakt gehör! Detta kan vi se i historien, att stora kompositörer skapar fantastisk musik med detta exakta gehör som verktyg. Men detta frågar nu Sedna. Vad skulle det exakta gehöret skapa? Om det inte var musik? Hur ser det exakta gehöret ut som själslig gest? Det är vad Sedna frågar er och detta är vad de nya vattenchakran genererar som ny kvalitet i världshaven.

Hur vill det påverka havsdjuren? Och de elementarer som är bundna till vatten?

Vi ser en ny rytm strömma ur dessa chakran. Det skapas enorma vilda vågor och samtidigt skapas en balans. En balans som motsvarar en människas finkänslighet. Detta är vad de nya vattenelementarerna gör i världshaven.

Hur påverkar det här oss?

Ni kan lyssna på världsdjupen och ni kan förbereda era kroppar på att motta en förfinad känslighet.

Hur menar ni?

Det exakta gehöret som kvalitet återfinns i era kroppar som ett chakra. Vi ser det chakrat under diafragman och vi ser att denna port filtrerar intuitionen/magkänslan som uppstår ofta som en reflex i er. Magkänslan är en relativt grov impuls som reagerar på ja eller nej. När denna magkänsla filtreras på sin väg till hjärtat – genom det exakta gehöret, genom chakrat under diafragman – skapas i hjärtat möjlighet att motta inspiration direkt från kosmos och därmed skapa klara imaginationer som stöd för ett seende, som stöd för intuitionen. När detta chakra är väl utvecklat skapas i hjärtat imaginationer som kan likställas med ett exakt gehör. Detta är vad som förbereds för människan just nu. Märk väl! Detta chakra. Vi vill ändå kalla det ett framtidschakra som egentligen först om 300 år är fullt utvecklat. Så kan Sedna i dag med start i detta år 2017 befrukta detta chakra. Vi ser att vägen till exakt gehör är extrem för många människor. Vi ser ett år med en mängd omkullblåsta träd – där rötterna vrids ut ur jorden. Det är en tid för varje individ att jorda sig – djupt i Gaia. Har du för grunda rötter kanhända flyttar Sedna på dig, vänder dig upp och ned och frågar dig. Vem är Du? Så frågar hon. Var är du på väg? Och den sista frågan lyder. Vad ser du? Ty så är det ordnat med Sedna att hon stödjer människan genom illusionen som uppstår i medvetandet på jorden, hon stödjer människan genom maya – illusionernas rike. När Sedna drog fram över jorden i fysisk form som is – då kunde själar fortfarande gömma sig. I dag finns inga gömställen. Isen har smält och det som återstår är stora öppna tomrum – som väntar på Dig. Din närvaro.

Music colorful music note theme

26 reaktion på “Ty så är det ordnat med Sedna att hon stödjer människan genom illusionen som uppstår i medvetandet på jorden, hon stödjer människan genom maya – illusionernas rike.

 1. real jordan retro

  I received my bag yesterday nicely They look and feel great exactly like the I’m so pleased with my purchase blue jays Thank you for the bag and it was a pleasure doing business with you guys.

  Svara
 2. authentic cheap jordans

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or maybe the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. similar to the reduction I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. no matter what what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  authentic cheap jordans https://www.authenticcheapjordans.com/

  Svara
 3. jordans for cheap

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or possibly a the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. prefer the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. you decide what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  jordans for cheap https://www.cheaprealjordanshoes.com/

  Svara
 4. cheap jordans for men

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. and the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. like the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. manner in which what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  cheap jordans for men https://www.cheapretrojordan.com/

  Svara
 5. cheap jordans online

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. also known as the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. enjoy the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. you decide what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  cheap jordans online https://www.cheaprealjordan.com/

  Svara
 6. cheap jordans for sale

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. along with the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. much I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. you decide what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  cheap jordans for sale https://www.airretrojordans.com/

  Svara
 7. real cheap jordan

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. to the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. just like I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. regardless what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  real cheap jordan https://www.realcheapjordan.com/

  Svara
 8. cheap retro jordans

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or even the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. particularly the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. in either case what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  cheap retro jordans https://www.cheapjordanssneakers.com/

  Svara
 9. cheap jordan shoes for sale

  I received my shoes yesterday. This is the first time ordering shoes from this website and I am definitely satisfied with them. and it could be I would give this website a 20 on a scale from 1-10 and would certainly recommend this site to all. which includes the I will definitely be purchasing more items in the future. in either case It has been a pleasure.
  cheap jordan shoes for sale https://www.cheapretrojordansshoes.com/

  Svara
 10. cheap real jordans

  I received my jordans yesterday. This is the first time ordering shoes from this website and I am definitely satisfied with them. potentially I would give this website a 20 on a scale from 1-10 and would certainly recommend this site to all. just like I will definitely be purchasing more items in the future. either way It has been a pleasure.
  cheap real jordans https://www.cheapsneakeronline.com/

  Svara
 11. cheap jordans for sale

  I received my jordans yesterday. This is the first time ordering shoes from this website and I am definitely satisfied with them. or possibly a I would give this website a 20 on a scale from 1-10 and would certainly recommend this site to all. enjoy the I will definitely be purchasing more items in the future. manner in which It has been a pleasure.
  cheap jordans for sale https://www.retrojordansshoes.com/

  Svara
 12. cheap jordan shoes

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. alternatively A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. particularly the Very fast shipping. you ultimately choose You guys have a loyal customer.
  cheap jordan shoes https://www.cheapauthenticjordanshoes.com/

  Svara
 13. cheap jordan shoes

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. or alternatively A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. just like Very fast shipping. no matter what You guys have a loyal customer.
  cheap jordan shoes https://www.retrocheapjordansshoes.com/

  Svara
 14. cheap jordans for men

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. along with A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. such as Very fast shipping. you decide You guys have a loyal customer.
  cheap jordans for men https://www.realjordansshoes.com/

  Svara
 15. cheap retro jordans

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. or perhaps even A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. cherish the Very fast shipping. no matter what You guys have a loyal customer.
  cheap retro jordans https://www.cheaprealjordansonline.com/

  Svara
 16. cheap jordan shoes for sale

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. or maybe a A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. decline Very fast shipping. in any event You guys have a loyal customer.
  cheap jordan shoes for sale https://www.jordanb2c.com/

  Svara
 17. cheap jordans store

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. or possibly a A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. exactly like the Very fast shipping. situation You guys have a loyal customer.
  cheap jordans store https://www.cheapjordansstore.com/

  Svara
 18. cheap jordans for sale

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. and A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. simillar to the Very fast shipping. situation You guys have a loyal customer.
  cheap jordans for sale https://www.bestretro-jordans.com/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *