för att förlösa hjärtat behöver halsen öppnas för skuggan, för den svarta svanen.

Det pågår en frekvenshöjning i halschakrat. Ni kanske märker av det på olika sätt. Det kan vara i form av smärta i området nacke och hals, det kan vara ett förut outtalat mörker som behöver formuleras, det kan vara djupa spänningar i käken som släpper…allt detta pågår och i kölvattnet av dessa frekvenshöjningar, som ofta är omringade av smärta och sorg. så öppnar sig en ny verklighet.

Frekvenshöjningarna börjar bli slitsamma…det känns som våra kroppar pressas ut mot sin yttersta gräns..
Era mänskliga kroppar är väldigt begränsade och väldigt utsatta i dessa starka transformationstider. Det är viktigt att sköta kroppens basbehov som näringsrik mat, rörelse och sömn. Vi ser just nu att era halschakran är i stark transformation. När detta chakra transformeras sker något väldigt viktigt med er. Ja detta chakra är egentligen väktaren av ert djupaste mörker, är porten till er skugga.
Vad menar ni?
Er skugga. Er svarta svan. Alla skuggor har sin hemvist i halsen. Det är ormens ursprung.
Kan ni berätta mer om vår skugga?
Det finns i era mänskliga kroppar en skugga som är som ett eko av era handlingar. Denna skugga står som en väktare vid porten till halschakrat. Och så är det ordnat att för att förlösa hjärtat behöver halsen öppnas för skuggan, för den svarta svanen.
Vad händer då halsen öppnas?
Den svarta svanen blir hemlös, den flyger till platsen mellan klipporna, mellan Skylla och Karybdis, between a rock and a hard place…
Vad menar ni?
Den svarta svanen är ett eko. Dess energi finns på platser där ekot är starkt, där ni ropar mot berget och lyssnar på ekot av er egen röst. Ett eko skapar alltid en känsla av tomhet. Det är ett ihåligt ljud som tillhör spökvibrationernas rike. På platser där det ekar finns alltid många spökvibrationer, finns de svarta svanarnas rike. Den svarta svanen är också en följeslagare från ert förflutna och detta är nu viktigt att när den förlöses skapar det förflutna ett eko i er.
Vad innebär det?
Det innebär att när den svarta svanen inte längre är i er kropp, när er hals inte längre är förseglad då uppstår där ett tomrum, en ihålighet som till en början kan kännas kall. Det är vibrationerna från den svarta svanens vingar som ni fortfarande kan känna. Och se! Det är detta tomrum som ska fyllas med hjärtats språk.
Hur ser den processen ut?
När hjärtat öppnar sig strömmar det först fram en ljusblå fjärilsenergi. De fladdrar överallt, de trampar in hjärtenergin på huden. Ja du hittar denna process i en av Hilmas tavlor. Släpp ut alla fjärilar! Dessa små blå är kraftfulla healers. Vingslagen ökar hjärtfrekvensen. Blåvinge är en makalös vackert fjäril som är bärare av det öppna hjärtats första frekvenshöjning. Blåvinge fyller ut tomrummet efter den svarta svanen. Låt det ske. Dessa mystiska transformationer är verkliga.

blackswan

En reaktion på “för att förlösa hjärtat behöver halsen öppnas för skuggan, för den svarta svanen.

  1. Annika Thomas

    Tack för din alltid lika intressanta blogg! Känner så igen det där med halsen, spänningar i käken och ett outtalat (fortfarande okänt?) mörker. Jag har t o m fått en knöl på halsen (vid stämbanden) som ska undersökas på måndag. Har du några råd?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *