det är inte tid för integration just nu, energin arbetar inte med att integrera det gamla med det nya

Jag bor kvar i Altea men har flyttat – ännu närmare havet, närmare det vilda. Nu bor jag vid Medelhavets strand med berget i ryggen. Det är också en plats att bo på, att färdas till i stunder av brus från de tiotusentingens värld. Det pågår runtomkring oss skiften av olika karaktär, skakningar av olika dignitet och jag ser att många av oss lämnar det välkända för något nytt. Ja det är som att en ursprungslängtan vi har vaknar, drömmen om att kunna sväva över och genom världen, drar i oss. Vi är många som står framför stupet – ej nu i drömmen , i verkligheten. Och det vi behöver göra är enkelt. Är i linje med tyngdlagen. Vi behöver hoppa.

Kära Typer, från ert perspektiv – hur skulle ni beskriva de energier som just nu manifesteras här på jorden
Vi ser att den energi som formar språket, formar orden till meningar, ja språkets maktstruktur är i fas att mista den position i kosmos som är. Det är en virrvarr i den sfären, i det vi kallar ”orden för makt”
Vad betyder det?
Att människor med en viss relation till språket, till den energi som formar orden hamnar i stora skiften, i skakningar. Ja många är de situationer som orsakat tortyr i världshistorien just därför att ord äger denna relation till form, till handling. Det finns tid nu för tystnad, det finns tid nu för att öppna munnen och tona istället för att formulera teorier om alltets uppkomst. Denna ordens energi, ja vi ser resterna av svart magi fortfarande i denna sfär – och se – dessa av er som använt ord som skiljelinje mellan liv och död, mellan straff och belöning ni behöver låta ”orden för makt” en gång för alla lämna ert energisystem. Januari var den stora skakningens månad, februari möter er lite mjukare. Ja det är den stora skolan i att mötas i ögonhöjd som fortfarande pulserar starkt på jorden. Er individuella relation till maktdynamik och hierarkier skapar fortfarande en viss turbulens och oro. Låt därför orden falla, likt vattendroppar ned i jorden och vänd ert ansikte mot dess puls och lyssna, ja lyssna lite djupare efter människans verkliga villkor på jorden.
Så hur råder ni oss att lyssna?
Det finns en viktig sak här och det är att lämna, skifta, byta läge. Det finns en livsvisdom som sträcker sig in i 2014 som handlar om att skifta fokus och perspektiv. När öppningar kommer er till mötes, handla, agera och låt ske och lämna helt det gamla bakom er. Detta är en väldigt speciell energi som cirkulerar runt er, en typ av centrifug. Det finns en väldigt stor läkekreaft just nu som vi vädjar till er att försöka på bästa sätt förstå.
Hur förstår vi den?
Genom att släppa! Släpp det gamla! Släpp trådar som drar er tillbaka. Det är den stora utmaningen för många av er. Att byta riktning, tillstånd, position och läge. Många är ni som kommer att stå inför beslut som kräver av er helt nya ögon, nya händer och ett nytt hjärta. Detta är då vårt råd till er. Gå in i det nya utan att försöka tänka ut hur ni kan integrera det gamla med det nya. Det är inte tid för integration just nu, energin arbetar inte med att integrera det gamla med det nya. Det är skulle vi säga nytt. De steg ni tar är nya, det är den utmaningen ni har – att låta er prövas av det faktum att ni äger ingenting förutom frihet.

klippan kosmiskt ljus

 

 

 

En reaktion på “det är inte tid för integration just nu, energin arbetar inte med att integrera det gamla med det nya

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *