Isis öga bär in denna transformation till er. Bär den över tid, bär den över rum

Ja tiden går med en rasande fart! Nu är vi inne i november och jag känner en stigande intensitet i all transformation som pågår i mig, runt mig, omkring och överallt. Min forskning smyger sig fram alltmedan mina kanaliseringar rör sig snabbare och snabbare. Jag var med om ett fantastiskt naturfenomen i helgen där en dimbåge visade sig över en gammal kultplats utanför Nyköping. Närmare bestämt över Odens Berg. När jag tittade lite närmare på dimbågen såg jag märkliga fenomen visa sig, och jag såg ett tydligt öga. Det var ett väkänt öga jag såg.

Kära Typer jag och en kollega mötte en dimbåge under helgens retreat, den liksom följde oss från Odens Bergs gravfält och plötsligt manifesterade den sig på en åker rakt framför oss!
Ja Jenny nu händer det! Det är Isis öga som visar sig. Det är transformerade egyptiska krafter som visar sig!
Isis öga? Vad är det?
Det är solgudens gamla öga. Dimbågen är en manifestation av de gamla egyptiska mysterierna som transformeras in i nutiden
Hur menar ni transformeras in i nutiden?
Det är väldigt starka guldenergier på den platsen ni mötte dimportalen, ja det är lager av guld i marken på många kultplaster och gamla gravplatser i norden och i gamla europa
Hur menar ni lager av guld?
Gravplatsen vilar som på en upp och nedvänd pyramid av guld
Hmm vad betyder det?
Att det finns två typer av pyramider i världen. Det finns de synliga uppåtpekande pyramiderna och så finns de osynliga nedåtpekande pyramiderna
Varför finns en nedåtpekande pyramid under Odens Bergs gravfält?
Du kan se det så här. Vad är en egyptisk pyramid? Det är en manifestation skapad med gudars inspiration och kraft som blickar upp mot solen. Pyramiden riktar sitt ljus upp mot ljuset. Vad är en nedåtpekande pyramid? Det är en manifestation i det dolda, inspirerad av naturkrafter skapad med människokraft som pekar mot mörkret, mot jordens mitt. Det finns nödvändig utveckling här hur dessa av gudar inspirerade magnifika pyramider kräver sin motpart ur djupet av den nordiska mörka myllan. Ja den egyptiska pyramidens riktning mot solen behövde balanseras mot den gamla nordiska riktningen mot mörkret. Så kan ske att efter den egyptiska epoken arbetas den mörka riktningen in via norden, via gamla europa, via de mörka urskogarnas naturkrafter, ja det är vad som sker. Ser du nu hur den mänskliga motkraften med sina stenar och med sina naturkrafter balanserar de gudomligt inspirerade egyptiska pyramiderna. Detta är ett gediget jobb! Det är människans stenbärande som formar de gamla gravarna och på så vis bygger de nedåtpekande pyramiderna. Ja många var inkarnerade själar från egypten. De bar dessa stenar med samma intention som de byggde pyramiderna men omgivningen var en annan, det var naturkrafternas rike. Det var naturkrafternas rike som bearbetades!
Och vad är dimbågen från detta perspektiv?
Dimbågen är en gåva från Isis öga, en manifestation över att de dolda pyramiderna är färdigbyggda! Ja det är på sätt och vis ett jubel över att en balans mellan mörker och ljus är färdigställd. Ni står i ett nytt steg nu, in i ett nytt element. Det är inte ljus, det är inte mörker, det är rörelsen där emellan, det är dynamiken i rörelsen. Det är vad som nu sker. Det är ett nytt seende som manifesteras.
Hur menar ni…?
Vi ser att ni är många som hämtar hem er visdom från forna egypten. Detta påverkar vattnet på jorden, ja det påverkar vattnet i floderna, det påverkar vattenbalansen på planeten. Det påverkar vattnet i era kroppar.
Hur då?
Transformationen av forntida egyptisk solvisdom sker via vattnet. Processen sker i tre steg. Ni befinner er nu i steg två. Vi har steg ett som är sjunkandet, som är kristusimpulsens manifestation ned i det jordiska, som är skapandet av de nedåtpekande mörka pyramiderna. Steg två är rörelsen under vattnet. Den framåtrikatde rörelsen i vattenelementet. Ja det är detta steg som ni nu arbetar er in i. Det genererar ett nytt seende, nya förutsättningar för kreativitet och skapande. Steg tre är ännu i det dolda. Det har inte manifesterats ännu. Isis öga bär in denna transformation till er. Bär den över tid, bär den över rum.
Hur skulle ni beskriva att detta har betydelse för oss i vardagen?
Vi menar att vattnet i era kroppar strukturerar sig efter en ny densitet. Isis öga bär vattenmatrisens blick. Vi menar att den energihöjning som Isis gör i era kroppar påverkar jordens vattenmassor. Det är en mycket viktig! Transformation. När er vätskemänniska kristalliserar sig runt Isis öga så hjälper ni vattenmassorna på jorden att återhämta sig från den enorma nedsmutsning och förgiftning som pågår, och som fortsätter att pågå! Vi rekommenderar er att dricka rent och filtrerat vatten. Ni kommer få magknip av obearbetat vatten! När er vätskemänniskas vattenmatris blir renare och klarare så får ni lättare att navigera in i stjärnvärlden mot er kosmiska hemvist. Ja vattenmatrisen speglar stjärnvärlden. Ja detta är vad som pågår nu för många av er, att ni navigerar som i tidvattnets strömmar mot er kosmiska hemvist, er kosmiska position, ja det vi kallar platsen som ni i sanning talar ifrån. När du står mitt i Isis öga känner du tidvattensuget. Tidvattnets rörelse i era kroppar
Säg mig..vad är historien bakom Isis öga?
Ah! Gamla Isis öga! Horus öga! Solguden RA´s öga! Det är gudsprincipen såsom den inkarnerade i forna egypten. Det är det allseendets öga. Ja Isis öga är symbolen för den spegelblanka vattenytan som speglar en himmel. De forna egyptierna arbetade medvetet med att på jorden spegla och manifestera kosmiska urbilder och fenomen. Den energi som speglade kosmiska principer var Isis öga, ja det är sinnebilden för principen ”så och i himmelen så och på jorden” Det var en verklig port där transformationen av kosmiska fenomen tog jordisk gestalt, en portal där kosmiska formkrafter mötte jordiska förutsättningar. Isis öga bar inspirationen för gudomlig närvaro.

2 reaktion på “Isis öga bär in denna transformation till er. Bär den över tid, bär den över rum

 1. Lucie

  Jenny!
  Det hande pa sondag dagen o natten.
  Nat nytt som foddes, stort och vackert!
  Och Isis komm till mig nagra dagar innan i symboler o bilder.
  Alldelles utmarkt!
  Tack for att du delar och hjalper att forsta!
  Kramar fran Tjeckien *:) Lucie §

  Svara
 2. jennyann Inläggsförfattare

  Åh! Vad spännande! Är så nyfiken på hur du upplevde Isis när hon talade till dig? Kram vännen vi hörs!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *