Ni behöver åter lära känna Kung Ödla och hans rubinröda hemligheter

Nu vill jag skriva om rädslor. Det är nämligen så att det just nu aktiveras en uråldrig reptilkraft som slår in i vårt kollektiva medvetande. Det är mars som passerar 14 grader i Stenbocken i opposition till Sirius som är en fixstjärna med sitt säte 14 grader i Kräftan. Sirius inflytande över jordens och människans utveckling är makalöst viktig. Barbara Hand Clow skriver om detta i boken: Visioner från Pleijaderna som jag varmt rekommenderar för dig som vill utmana ditt medvetande om din mänskliga hemvist. Jag har under den senaste tiden upplevt en stark aktivering av Sirianska energier och det verkar som fundamentet för upplevelsen av vår mänskliga existens aktiveras av mars positionering i relation till Sirius. Jag antar att det är en nödvändighet inför det skifte vi nu går igenom och som mina guider kallar ”tideräkningens slut” Ja det datum som är satt till den 21-12-2012. Mer om detta i ett annat blogginlägg.

Vad är det då för rädsla som aktiveras. Vänner och flertalet kunder beskriver det för mig som en metafysisk skräck, inte en vardaglig rädsla, inte en osäkerhet som genereras av psykologiska faktorer. Mina guider beskriver för mig att denna skräck är ett biologiskt arv, det är en djup kraft nedlagd i våra hjärnor som allteftersom evolutionen fortskridit utvecklats till fruktan. Det är biologiska koder som vill bli synliga, som vill belysas och börja användas istället för att fruktas. Det är vårt släktskap med reptilerna som aktiveras, det är vår relation till kräldjuren som håller på att återupptas. Jag ser att några av er i princip håller på att ömsa skinn och bli mer och mer ödlelika.

Vad betyder det? Att vi blir mer och mer ödlelika?
Att era riktiga jag visar er! Ja vad är en ödla? Vem var Kung Ödla? Ödlor bär mycket gammal visdom. Det finns i er hjärna reptilrester från denna urgamla vibration. Den flödar som kraft genom er ryggrad. Visdomen glänser som små fjäll som skär in i huden…små skärande fjäll…
Många sliter med en djup rädsla..
Ja! Men reptilrädslan är fundamental! Det är den djupaste rädslan ni känner, den ligger lagrad i er bakre hjärna som ni så ovetenskapligt kallar reptilhjärnan.
Varför är vi rädd för den?
När reptilerna regerade på jorden var den mänskliga utvecklingsprocessen i sitt fröstadium. Ni behöver åter lära känna Kung Ödla och hans rubinröda hemligheter
Rubinröda hemligheter?
Ja rubinkraften! Den uråldriga vibrationen från 250 miljarder år sedan. Rubinvibrationen är mäktig. Den skakar er existens i grunden! Just därför att ni då som mänskligt medvetande endast fanns i fröform, just därför att ni var utelämnande åt ödlornas hemvist och hemligheter. Reptiler är skrämmande! I grunden slåss ni för er tankes frihet och ändå finns rester i er hjärna från delaktigheten i en lång kosmisk evolution! Ja reptilkrafterna utmanar inte er upplevelse av jordisk ensamhet och skräck, nej den utmanar er orientering in i ett kosmiskt system, där ni är en del av en kosmisk utveckling, där den mänskliga utvecklingen är en del av en kosmisk matris och där utmaningen för er som individualiserade människor blir att åter träda fram inför Kung Ödla och be honom visa för er ursprunget till den mänskliga friheten – nämligen den rubinröda vibrationen.
Den rubinröda vibrationen?
Ja fröet till individualiseringen aktiverades av kung Ödla för flera miljarder år sedan, planterades som ett frö in i er mänsklighets hjärna, ja detta var i en tid då den mänskliga utvecklingen bara var i ett laboratorium. Ja se ni måste låta dessa intryck av vämjelse rinna igenom er och övervinna känslan av att vara ett kosmiskt experiment!
Hur kan man möta reptilrädslan?
Reptilen höjer sig ur träskmarken, ur den leriga dyn, väldigt medveten, väldigt klar i blicken. En reptil ska du alltid titta i ögonen, till skillnad från andra djur, en reptil ska du möta med blicken. Sen låter du blicken suga in dig, ned under ytan ned till tidernas begynnelse och där låta Kung Ödla återaktivera din hjärnas rubin. När detta gjorts så släpper stressen i reptilhjärnan. Ja du förstår rädsla är en hjärnstress som orsakas av biologiska koder från Kung Ödlas tid på jorden.

 

37 reaktion på “Ni behöver åter lära känna Kung Ödla och hans rubinröda hemligheter

 1. Maria Sollerman

  Intressant här också ang att möta reptilen med blicken, se och bli sedd, synkat med förra blogginlägget…det där med att när du ”blir sedd aktiveras ditt eget seende”…Ibland tror jag att t ex detta att autistiska/autistiskt lagda ofta har svårt möta blickar (tolkas ofta som att de inte förmår möta blick) handlar om en djup, ofta inte medveten, insikt om blickens betydelse, dvs den s k autisten ”vet” att andra inte alltid ”tål” se in i deras ögon (tvärtom alltså mot hur det uppfattas). Mycket att fördjupa sig i här. Tack!

  Svara
  1. jennyann Inläggsförfattare

   Tack Maria! Ja det handlar mycket om seendet nu, om att se och bli sedd. Det är så spännande när du gör dina reflektioner och associationer om själsliga autistiska tillstånd. Själv är jag övertygad om att denna typ av själsliga tillstånd handlar mycket om att befinna sig i två riken. Människoriket och ett annat rike. Jag håller med! Det finns mycket att fördjupa sig i

   Svara
 2. Linda Eriksson

  Spännande! Skulle vilja testa men har lite svårt att orientera mig. Möter en krokodils ögon – som jag sugs in i, där är väldigt dovt och stilla… men sen…? Du får börja lägga till en ”do it yourself”-handbok till dina inlägg, hihi. Tack för boktipset!

  Svara
  1. jennyann Inläggsförfattare

   Jag har tänkt på det Linda. Att göra en ”do it yourself” handbok 🙂 Jag skapar ju ofta dessa meditationer i sessioner jag har. Anar att denna ”ur-reptil” visar sig för oss iklädd en individuell skrud. Erfarenheten är att det kan ta tid där i dess mörker innan Kung Ödla visar sig. Så vänta lite till…

   Svara
   1. Linda Eriksson

    Tack, ja det ska jag göra. Brukar alltid kunna känna igen mig i dina blogginlägg – men inte denna gången så just därför blev jag extra nyfiken. Men som du skrev till Jivan så har jag kanske inte kontakt med den rädslan nu. Har nyligen bemött kniviga ensamhetsupplevelser vilket har hjälpt min individualiseringsprocess men detta verkar ju vara nåt annat. Ja en handbok hade varit toppen! Det slår jag ett slag för 🙂

    Svara
 3. Jivan

  Intressant perspektiv, som banligt ska jag väl säga…
  Det pågår ju även tro om att det är reptilerna som ska invadera jorden och att vissa med stor makt är egentligen reptiler i mänsklig skrud…

  Men min fråga är: Hur gör jag rent konkret nu?
  Var finner jag Kung Ödla och hans rubinröda ögon – så att jag kan möta och följa under ytan?

  Kramar

  Svara
 4. jennyann Inläggsförfattare

  Det är som jag skrev till Linda individuellt hur du finner honom – I en meditation är det första steget är att själv ikläda sig en ödlegestalt och invänta att han reser sig ur en sjö eller liknande. Det är tveksamt att han har röda ögon…troligtvis gula med en smal svart pupill..låt dig sugas in i pupillen och låt dig falla som in i rymden tills mörkret blir brunsvart och du når en botten. Där måste du vänta på att han uppenbarar sig för dig på det sätt du är beredd att ta emot honom. Det är långt ifrån alla som har kontakt med reptilrädslan så det är inte säkert att han visar sig.. lycka till 🙂

  Svara
 5. cheap louis vuitton bags

  I just wanted to thank you guys for the series. I go to the site 3-4 times a week to see what’s new out there or perhaps even I’ve always wanted to buy from here, but wasn’t quite sure. After reading all the feedback from customers I decided to join. most notably the I want to tell you that all the productsd are true. in any event I emailed them and they got back to me right away and my Packages arrived a day early. What more could you want? Great site, great service!!!
  cheap louis vuitton bags https://www.louisvuittonsoutlet.com/

  Svara
 6. jordans for cheap

  I received my bag yesterday as well They look and feel great which includes the I’m so pleased with my purchase in any event Thank you for the bag and it was a pleasure doing business with you guys.

  Svara
 7. buy cheap jordans

  I received my bag yesterday also known as They look and feel great as good as the I’m so pleased with my purchase direction Thank you for the bag and it was a pleasure doing business with you guys.

  Svara
 8. cheap jordans for men

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. just like I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. in any event what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  cheap jordans for men https://www.cheapjordanssneakers.com/

  Svara
 9. jordans for cheap

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or simply the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. prefer I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. regardless what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  jordans for cheap https://www.cheaprealjordansonline.com/

  Svara
 10. cheap retro jordans

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. maybe the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. since the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. either way what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  cheap retro jordans https://www.cheapretrojordan.com/

  Svara
 11. buy cheap jordans

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or alternatively the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. most notably the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. either way what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  buy cheap jordans https://www.airretrojordans.com/

  Svara
 12. authentic cheap jordans

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. nicely the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. simillar to the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. in any event what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  authentic cheap jordans https://www.jordanb2c.com/

  Svara
 13. cheap jordans

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or it may be the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. just like I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. blue jays what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  cheap jordans https://www.cheapsneakeronline.com/

  Svara
 14. authentic cheap jordans

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or even the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. for example the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. you ultimately choose what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  authentic cheap jordans https://www.retrocheapjordansshoes.com/

  Svara
 15. cheap jordans for sale

  I’m always looking for web sites that sell real jordans. I’ve purchased several jordans over the last year. or even the jordans are always perfect, the shipping time is very prompt, and the communication is excellent. enjoy the I highly recommend this site to anyone who’s looking for real jordans. an invaluable what I especially like it is the information they have on their Release Dates page. This really helps me stay in tune with what’s going on in the world of jordans.
  cheap jordans for sale https://www.retrojordansshoes.com/

  Svara
 16. cheap jordans for sale

  I received my shoes yesterday. This is the first time ordering shoes from this website and I am definitely satisfied with them. or even I would give this website a 20 on a scale from 1-10 and would certainly recommend this site to all. which includes the I will definitely be purchasing more items in the future. either way It has been a pleasure.
  cheap jordans for sale https://www.bestretro-jordans.com/

  Svara
 17. cheap jordans

  I received my jordans yesterday. This is the first time ordering shoes from this website and I am definitely satisfied with them. and it could be I would give this website a 20 on a scale from 1-10 and would certainly recommend this site to all. similar to the I will definitely be purchasing more items in the future. situation It has been a pleasure.
  cheap jordans https://www.realcheapjordan.com/

  Svara
 18. cheap jordans

  I received my jordans yesterday. This is the first time ordering shoes from this website and I am definitely satisfied with them. as I would give this website a 20 on a scale from 1-10 and would certainly recommend this site to all. decline I will definitely be purchasing more items in the future. either way It has been a pleasure.
  cheap jordans https://www.authenticcheapjordans.com/

  Svara
 19. cheap jordans

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. or alternatively A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. similar to the Very fast shipping. you ultimately choose You guys have a loyal customer.
  cheap jordans https://www.cheapauthenticjordans.com/

  Svara
 20. jordans for cheap

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. alternatively A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. similar to Very fast shipping. anyway You guys have a loyal customer.
  jordans for cheap https://www.cheapjordansstore.com/

  Svara
 21. buy cheap jordans

  This site is the truth. I’m always on checking release dates, but I never bought from this site. and it could be A lot of people said good things, so I ordered a pair and they were delivered to my door before I could even buy clothes to go with the sneakers. for instance the Very fast shipping. in either case You guys have a loyal customer.
  buy cheap jordans https://www.cheaprealjordan.com/

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *