Binjurarna – ett energiperspektiv

Det är mycket brus i omvärlden som distraherar oss och gör att vi ibland känner oss kraftlösa. Det finns många källor till att vi ”tappar energi”. Jag har i många sessioner nu arbetat med att stärka binjurarna och dess funktion för välmående. Här är ett energiperspektiv på den viktiga uppgift njursystemet har för både kropp och själ.

Hur ser binjurarna ut från ett energiperspektiv?
Det första vi ser är en stor fjäril i ryggslutet. Den fladdrar precis utanför den fysiska kroppen i det eteriska fältet. Så ser vi att fjärilen blir svart att energin blir mörk och att en fladdermus fastnar och suger sig fast på kroppen.
Vad betyder det?
Binjurarna är kroppens ventilationssystem, det är ett starkt drag av vind precis vid njurområdet och när binjurarna är friska och sunda då ser vi fjärilen, att den fladdrar och skiftar i färg.
Vad händer i skiftet från fjäril till fladdermus?
Det är en viktig fråga. Vad som sker är att fjärilens vingar fylls med sot och funktionen slutar fungera. Det är sot som flimrar i eterkroppen som är små giftpartiklar men i första hand inte inflammatoriskt gift mer ett tankeinspirerat gift.
Vad menar ni?
Ett tankeinspirerat gift är en typ av fina partiklar som skapas runt huvudet. Vi kallar det tankefel som människan ibland drabbas av. Att låta tankar vara destruktiva och osanna bildar en typ av sotstoff runt huvudet som efter en tid färgar fjärilens vingar. Men märk väl. Det är inte så att fjärilen transformeras till en fladdermus. När fjärilens vingslag tappar spänst och kraft så faller fjärilen mot marken och luftströmmen vid njurområdet stannar av. Binjurarna kippar efter luft och ett själens ansikte i ryggslutet öppnar sig för att ta ett djupt andetag. Denna kroppens gest som skapats ut ur en viss panik skapar en direkt kontakt med en frekvens som fladdermöss vibrerar i och en fladdermus liksom sugs till ryggslutet och suger sig fast. Fladdermusen suger näring som en bakvänd mun mot mun metod.
Vad händer egentligen i kroppen när detta sker?
Det skapas en stressandning som riktar sig inåt mot kroppen istället för utåt. Denna andning är egentligen ett rop på hjälp. Människokroppen får svårt att släppa ifrån sig gift, hittar inte sin utandning. Fladdermusen täpper till andningen utåt och suger energi, är på sätt och vis en ätare av den själsliga andningen.
Vad menar ni med själslig andning?
Kroppen är en lysande intelligens. Själen andas ut och in genom olika organprocesser. När vi betraktar människan ser vi att kroppen är ett system och huvudet är ett system. Kroppens ansikte ser vi i ryggslutet framför njursystemet. Vi ser kroppens ansikte som gammalt och fårat likt barken på ett träd. Detta själens ansikte har som uppgift att andas och processa intryck. Genom människan passerar dagligen mängder av intryck och processer. Det är själsliga processer, andliga, fysiska, relationella, strukturella – ja alla möjliga intryck processar själen varje dag. Det är viktigt för ett välmående att denna själens andning får ske utan störningar. Fjärilens uppgift liknar ett filter för själen, ser du fjärilen från själens perspektiv ser du att fjärilens vinglag liksom sirlar solljuset som genom ett lövverk och mängden ljus och mängden mörker balanseras.
Vad händer när själen inte längre kan andas ordentligt?
Sakta dör ni. Själslivet armas ut. Smaken för färger, dofter och klanger försvagas. Känslolivet klingar falskt. Sakta tappar ni kontakten med er själva och vandrar runt med en ständig törst. En törst som inte kan släckas med vatten. Att befria binjurarna och den själsliga andningen från fladdermusen är ett av det viktigaste ting ni kan göra på vägen mot självläkning och på vägen mot ett sundare själsliv. Att åter känna fjärilens vingslag vid ryggslutet är en befrielse för hela er mänskliga organisation. Märk väl. Ni lider alla mer eller mindre av den här typen av energitjuveri relaterat till binjurarna. Det är skulle vi säga en tidssjukdom och orsaken är att ni tänker fel. Ni tror att ni känner era tankar. Men det är bara ett enda brus.
Vad har detta med det vi känner som den fysiskt manifesterade fladdermusen att göra?
Mycket. Den fysiskt manifesterade fladdermusen är ett speciellt väsen som vi ska titta närmare på då hon är intimt förbunden med kroppens njursystem och den själsliga in och ut andningen. flowers-165a (1)

 

6 reaktion på “Binjurarna – ett energiperspektiv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *