det är en sådan vacker konst att vara en NU vandrare

Förändringsprocesserna som pågår är väldigt tydliga. Jag ser i sessioner att rörelser vobblar hit och dit och positioner och utgångspunkter skiftar väldigt snabbt. Det är sannerligen inte lätt att hålla en fokus just nu. Kanske just för att den fokus som vi försöker hålla fast är gammal – det gäller att hitta fram till ett nytt läge, en ny plattform, det gäller att lyssna på rätt röster, på rätt antydningar i väven. Så är marken är plötsligt ny och oprövad och intrycken överväldigande. Att där nogsamt röra vid den nya jorden, att nogsamt välja en stig med hjärta. Att där våga vandra i vördnad.

Säg mig – vad är det som sker?
Vi ser att det pågår det vi kallar en karmisk centrifugering runt de låsta positioner som många situationer består av. Denna centrifugering borrar sig nedåt och sveper med sig en mängd lodräta linjer och horisontala riktningar Detta är nu intressant från vårt perspektiv! När det pågår en sådan karmisk centrifugering så är det en sak som sker – och det är att långsiktiga häftpunkter slits sönder. Karmiska centrifuger arbetar för ett syfte; Att skapa förutsättningar för er att kunna vara NU orienterade, att svara an på NU energier, att låta NU energier vara vägledande. När karmiska centrifuger sliter av föreställningar och förväntningar då finns bara nuet kvar som den enda navigationspunkten. Vi har sagt det förut vad gäller 2013 – att ni inte ska dra upp några mål och riktlinjer. Och här har vi nu anledningen. Det pågår just nu ett antal stora karmiska centrifuger som drar med sig starka fästpunkter som häftar vid den synliga världen. Det är dags att låta dessa centrifuger verka.
Vad är det för väsenskrafter?
Det är en typ av vindväsen, ja det är luftburna väsen som skapar tyfoner och virvlar i den karmiska sfären, i de nära relationerna, i familjedynamiken. Det finns sådana möjligheter nu att starta om! Att börja på nytt! Det finns en angelägenhet här att lära känna NU orienterade väsen! Alla väsenskrafter är ju i grunden NU orienterade. Det är ju så med den dolda verkligheten att den är NU orienterad till skillnad från den synliga världen som har fästen i tiden. Ni rör er genom en tidsmetamorfos. Detta är att i praktiken gå från linjär till parallell tideräkning
Så vad råder ni oss att göra i denna tidsmetamorfos?
Vi råder er alla att lära känna den dolda verklighetens strukturer. När ni förstår hur ni med ert tidsmedvetande kan navigera där så försvinner känslan av att hjälplöst falla. Vi råder er alla att på allvar lyssna på den dolda verklighetens signaler och budskap. Vi menar att den förändring som nu pågår skapar nya fästpunkter i en ny tidsdimension. Det är dessa nya fästpunkter som ni är på väg att lära känna, som ni är på väg att förstå och bygga er verklighet runt.
Vad menar ni med den dolda verklighetens strukturer?
Vi menar strukturer som uppstår i nuet just för att ni är där med ert medvetande. Det är en sådan vacker konst att vara en NU vandrare, det är en sådan benådad navigation att i samspel med NU orienterade väsen skapa förutsättningar för nya möjligheter och nya vägar. Egentligen är denna tidsmetamorfos ett lyssnande. Ett lyssnande in i evigheten, in i nuet.

4 reaktion på “det är en sådan vacker konst att vara en NU vandrare

 1. jennyann Inläggsförfattare

  Vad roligt att höra Anna! Härligt att mina bloggar skapar lite läs-dynamik i dig 🙂

  Svara
 2. Helena Yli-Koski

  Wow, talar rätt in i hur jag har det nu. Nu nu nu, ingenting annat är möjligt nu. Släppte taget med lite hjälp för 11 dagar sedan. Ingenting är sig likt, samtidigt är allt sig likt :-0.
  Yr, slow motion, förundran, vila, avslappning och en otroligt stark upplevelse av nuet.
  Ingen kamp, nästan ingen vilja ens, fyllt, enkelt och vackert. Ibland blir yrseln lite väl stark på gränsen till obehaglig, hoppas den går över 🙂 kanske ovanan? Kram till fina dig och dina typer <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *