vi ser inga flodhästar i vardagsrummen längre! Vi ser dem i sin rätta miljö!

Det pågår en stark förvandling i våra chakrasystem. När jag läser av energin ser jag en ökad aktivitet i solar plexus. Jag ser en kamp som liknar en typ av dödskamp mellan mörker och ljus. Vad är det egentligen som sker?

Nu är det ju så att energin som strömmar genom erat chakrasystem strömmar väldigt snabbt. Vi ser att era chakrasystem är i stark transformation, vi ser att varje chakra öppnas för nya lager av vibrationer, nya nivåer av upplevelser. Det är intressant att se hur dessa energilager väver nya rum för er, väver nya utgångslägen – ja väver en ny plattform för er att agera ut ur.
Så berätta lite om solar plexus
Solar plexus är från en vinkel ert största chakra där det pågår störst tryckutjämning. Ja det är ju så att solar plexus är den gamla solen – är hemvist för hur ni häftade vid världen förr, hur ni knöt an till människor i forntidens dunkla rum. Denna forntidens solar plexusenergi är tung som kvicksilver, statisk i sin karaktär och skapar mycket drama. Ja era relationella mönster är fortfarande i första hand drivna av denna energi och skapar en ganska så statisk relationell dynamik. Det finns en tendens i dessa statiska relationer att de saknar ett lärande! Så vad är det nu som sker i er relationella livsvärld? Jo era relationer blir mer transparenta, blir mer flexibla, ja blir elastiska! Och detta är det viktiga, att ni lämnar en statisk relationell energi och rör er in i en elastisk relationell energi.
Så hur ska vi hantera det?
För det första gäller att vara förberedd på att i princip alla relationer blir transparenta, det blir svårt att bära relationella hemligheter. Den nya solar plexusenergin släpper igenom det som förut låg i det dolda. Vi ser inga flodhästar i vardagsrummen längre! Vi ser dem i sin rätta miljö!
Så hur kan vi anamma denna nya solar plexusenergi?
Egentligen är det en frihetsimpuls som ni anammar, det är att transformera era statiska relationella band till elastiska band. Detta gör att ni träder in på en helt ny relationell plattform. Att arbeta utifrån sin transparenta solar plexusenergi är att välja relationer ur en förståelse för frihet. Detta är nu både skrämmande och helt nytt! Var beredd på en upplevelse av svindel! Var beredd på upplevelsen av en smal balans. Det är som att tappa fotfästet för en stund, det är känslan av att marken inte riktigt bär. Och detta är en kroppens upplevelse. När statiska band transformeras  tryckutjämnar solar plexus och startar en stark rörelse i  eterkroppen. Ja eterkroppen gör en kullerbytta, gör en saltomortal. Denna saltormotal skapar just denna känsla av svindel, att helt plötsligt uppleva sig balansera på en hög höjd
Så vad råder ni oss att göra?
Vi råder er att vara beredda på att era mest dunkla relationella låsningar lyses upp på gott och ont. Förebered er på att det är nu de visar sig, era relationers rätta ansikten.
Vi har ju också en planetaspekt just nu med Neptunus 5 grader i fiskarna i trigon till Saturnus 5 grader i skorpionen…är den aspekten inblandad i detta?
Ja i allra högsta grad. Denna planetkonstellation har aktiverat solar plexus transformationen. Neptunus i fiskarna är transparensen, är arketypen för det belysta flödet. Saturnus i skorpionen är från denna vinkel – när vi läser av solar plexus vibrationen – en relationell aspekt och i första hand bärare av karmiska relationer. I denna trigon strömmar Neptunus som en klar vattenburen energi och sätter ljus på Saturnus. Det är skulle vi säga, en kosmisk storstädning som pågår i den relationella sfären.

En reaktion på “vi ser inga flodhästar i vardagsrummen längre! Vi ser dem i sin rätta miljö!

  1. Helena Yli-Koski

    Fina Jenny och typerna! Tack för klargörande information, svindel, jo jag tackar jag. Kullerbyttor och saltomortaler. Men det må det vara värt för frihet är det värdefullaste av allt. Säger Helena som går omkring och är yr för jämnan nu för tiden. Och sätter gränser med för den delen, som skapar frihet i hennes relationer. Ta mig som jag är annars får de va!

    Kramar Helena

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *