Ja sannerligen! Är detta en kreativ och gränsöverskridande sommar!

Vi har en trigon just nu – med Saturnus 5 grader i Skorpionen i trigon till Neptunus 5 grader i Fiskarna. Detta är en aspekt som skapar en väldigt intressant kreativ dynamik. Just i dag står Solen 5 grader i Kräftan och öppnar för en stortrigon mellan dessa tre planeter. Och! Den 18 juli ställer sig Jupiter 5 grader i Kräftan och liksom följer upp denna solaspekt.

Hur ser denna aspekt ut från ert perspektiv?
Vi har en stark harmonisk rörelse just nu som liksom sveper in med kraft i trigonen mellan Saturnus och Neptunus. Vi ser hur en våg av solkraft faller in i denna dynamik och lyfter Saturnus ur sina traditionella ramar. Detta är den perfekta sommaraspekten, perfekt för fint väder, bad och vandringar och perfekt för en helt ny kreativitet. Ja vi har Neptunus i Fiskarna som genererar en flodvåg av visuella intryck och bilder – vi ser att denna flodvåg ger avtryck i era instagram, i era vines, i era tumblr, vi ser den i alla era uttryck – hur ni med lätthet är skapande i bildsfären, hur ni leker fram vackra kombinationer med bilder och passande texter, hur ni med olika filter leker fram skuggor och ljus, – det som förut våra älskade konstnärer, våra impressionister experimenterade fram under en livstid leker ni fram med några knapptryck! Ser ni hur denna bildvärld av mörker och ljus blir levande för er! Ser ni hur den konstnärliga dynamiken finns tillgänglig för alla! Ja det är denna flodvåg av konstnärliga uttryck som just nu expanderar i denna trigon mellan Neptunus och Saturnus. Ja Neptunus i Fiskarna är bildskapandets kreativa flöde och Staurnus i Skorpionen är infrastrukturen, ja ger bilderna ett sammanhang, en form och ett interaktivt flöde. Neptunus i Fiskarna uppmuntrar Saturnus att bli rörlig och dansant och Saturnus uppmuntrar Neptunus att glänsa i sin fulla glans att skapa de vackraste bilder, de vackraste innehåll. Och nu! Står solen där i trigon till denna kreativa ström – solen som ljusbärare med en Nu-orientering, solen som en inkarnerande indivduell kraft. Nu! Är tiden att låta en kreativ process äga rum! Och så träder en annan aktör in på scenen – nämligen Jupiter. Den 18 juli träder Jupiter in i stortrigonen och förbereder för en expansion. Jupiter fångar upp de intentioner ni sår under denna solaspekt och drar ut dem i världen. Ni kan verkligen vara helt inställda på en helt fantastiskt kreativ sommar.
Så vad mer för detaljer finns det i denna aspekt?
Det är vattendetaljer – stortrigonen är i vattenelementet – det betyder att det är ett rikt känslomässigt flöde här, att den kreativa processen sker med konstnärliga inslag och impulser, ja det är helt enkelt konstnärernas sommar detta – alla ni som redan känner er som artister och konstnärer och alla ni som är på väg att bli det – detta är er sommar. Och märk väl! Det finns en intressant dynamik här mellan Neptunus och Saturnus som kan komma att skapa spännande och oväntande inslag – nämligen den att konstnärer, artister och fria själar söker sig till näringslivet och startar företag och interagerar med marknaden på ett nytt sätt och företagare öppnar upp för konstnärliga impulser och söker den kreativa processens djup på ett nytt sätt. Och notera i era alamanackor den 18 juli – då breder era talanger ut sig och famnar världen. Jupiter stabiliserar denna dynamik och gör detta utbyte framgångsrikt. Ja sannerligen! Är detta en kreativ och gränsöverskridande sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *